horoskop-natalna-karta

natalna kartahoroskop natalna karta

HOROSKOP – Natalna karta jednim klikom miša, brzo i jednostavno izradite svoje online natalne karte

Što je to natalna karta?

Natalna karta je, recimo, vaš astrološki rodni list. On pokazuje astrolozima kako su planeti bili raspoređeni danom, satom i mjestom rođenja. Na njoj su ucrtani položaji planeta Sunčevog sustava, kuća (polja) horoskopa i položaj astroloških sazviježđa. Na natalnoj karti vidi se koji je vaš podznak i svi ostali elementi koji tako puno govore o vama. Ona je jedinstvena za svakog posebno. S natalnom kartom može se vidjeti u budućnost, ali i proučiti prošlost. Na neki način, to je osobni horoskop ili “otisak prsta”. Nevjerojatno je koliko su neki podaci točni, koliko nas toga prati. S druge strane to je i normalno, jer planeti utječu na zemlju i oni nas prate. Svaki planet ima svoj “karakter” i djeluje na nas, isto kao što mjesec djeluje na plimu i oseku.

Trebate biti svjesni činjenice da je astrološki utjecaj jako snažan, ali naša je volja puno snažnija. Nemojte misliti, ako vam piše u natalnoj karti da ćete uspjeti u životu da će sve doći samo od sebe. Možda i hoće, ali puno je vjerojatnije da će to nastati ako uhvatite priliku i iskoristite ju. Prilike su svugdje oko nas, samo ih treba vidjeti i zgrabiti. Samo!? E, to je problem, vidjeti i uhvatiti. Možda vam natalna karta, taj osobni horoskop, pokaže put gdje gledati da bi pronašli svoju priliku.

Online natalna karta

Ova online natalna karta je donekle točna kao i predviđanja. Trebate imati na umu da je ona generirana po smještaju planeta na trenutak upita u odnosu na vaš datum i mjesto rođenja. Ponekad će se dogoditi da vam neka predviđanja kazuju o pozitivnim i negativnim aspektima na istom polju. Tu bi trebalo proučiti koji planeti kako djeluju da bi se dobila točnija slika. Ako vas to zanima, u tom slučaju najbolje je kontaktirati astrologe koji se bave natalnom kartom i horoskopom profesionalno i više stručno do jedne online skripte iako je jako dobra s obzirom da je besplatna.

Ova online Natalna karta ima nekoliko snovnih djelova. Današnji tranziti – aspekti na današnji dan. Predviđanje – aspekti u narednih 15 dana. Usporedba partnera i compare two persons (to je isto) – usporedite svoju i partnerovu natalnu kartu.
Ako idete prema dolje, onda vam se prikazuje natalna katra. Podznak je izračunat i upisan kao vaš horoskopski znak – podznak.

Natalna katra u originalnoj verziji nalazi se na www.horoskop.hr/natalna-karta/ te se ne nalazi na našim stranicama…

Važno je napomenuti da se podaci koji se dobiju na ovim stranicama ne smiju uzimati zdravo za gotovo i da ne služe za bilo kakve službene svrhe. Sve ovdje navedeno namjenjeno je zabavi i razonodi i kao takvo je i postavljeno. 


Refresh podataka

Naručite i izradite majicu sa vašim horoskopskim znakom. Kako to izgleda pogledajte na VINIL.hr

super majice sa natpisom dont panic

-6877-

One Reply to “Natalna karta jednim klikom miša (horoskop)”

Comments are closed.