CACTUS xy

Pitanja & Odgovori (P&O)

 • Zašto CACTUS xy? Zato jer je CACTUS bilo zauzeto.
 • Zašto CACTUS ? Zato jer on raste na balkonu i jednostavan je za održavanje, raste u svakim uvjetima.
 • KONTAKT? Na vrhu su sve one šarene ikone mailova i društvenih mreža… Negdje ćete nas pronaći…
 • REKLAMA na našim stranicama? Napišite kvalitetan članak o sebi, vašim uslugama i/ili proizvodima, fotografirajte i odaberite najbolju fotku i sve pošaljite na e-mail. Ukoliko Vaš članak ne krši ni jedno naše pravilo ponašanja i kriterij pisanja, objaviti ćemo bez naknade. Vi uvijek možete “baciti oko” na zadnju stavku i kliknuti na link…

3d-email-me-crow-cactus

 1. Ove stranice nastale su kao “relax” efekt od svakodnevnih briga i stresa. Dakle, kad se nešto ovdje piše, nema žurbe i brzopletosti, nema trčanja za brzim unosom sadržaja i pisanja samo da se nešto napiše.
 2. Svi suradnici rade na dragovoljnoj bazi, kad i koliko žele, odnosno kako kome “slobodno” vrijeme dozvoljava da se posvetimo nečemu što nas zabavlja.
 3. Svatko samostalno odabire svoj nik i stoji iza njega, te ako slučajno nekoga negdje zbog nečega uvrijedi ili se netko neprozvan prepozna u nečemu, unaprijed se ispričavamo, jer to sigurno nije namjerno napisano sa svrhom da se nekoga blati ili omavažava.
 4. Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
 5. Strogo se ZABRANJUJE bilo kakav govor mržnje na bilo kojoj osnovi (vjerskoj, nacionalnoj, političkoj, boji kože, seksualnom opredjeljenju, bračnom i bilo kojem drugom statusu… i sve ostalo nespomenuto).
 6. Da nismo od jučer govore i datumi prve registracije pojedinih domena
 7. Ukoliko smatrate da smo zaslužili da jednom popijemo kavu od donacija, kliknite na link i udijelite koji euro (jer nažalost PayPal još uvijek ne dopušta transakcije u kunama). Unaprijed smo Vam zahvalni i na samoj pomisli da biste mogli kliknuti na link…

 

paypal-donacija-cactus

-1773-