pogledaj.net kako to drugi vide

POGLEDAJ na NET u

Stranice na kojima će biti sve ono što se već nalazi na netu, dakle, nećemo izmišljati toplu vodu nego ćemo prenositi zanimljivosti koje ćemo slagati u određene kategorije kako bismo vam olakšali pregled istih.

Kako će sve izgledati u konačnici, to nitko ne zna, a najmanje ja.

Kako dodati link ili članak na stranice?

Vrlo jednostavno, pošaljite ga na naš mail i ukoliko zadovoljava minimum objavit ćemo ga. Isto tako, nudimo Vam mogućnost oglašavanja u nekoj od kategorija. Postoji više načina kako možemo ostvariti suradnju, a jedan od njih je da napišete kvalitetan članak o onome što želite oglašavati i ako se ne krši sa našom filozofijom, objavit ćemo članak.

Koliko to košta i kako se plaća?

Cijena objave je 0 (nula) kuna (za sada), ali uzimamo si za pravo da odbijemo članke i linkove za koje smatramo da nisu u skladu sa ostatkom sadržaja na stranicama, NO HARD FEELING!

POGLEDAJ.net je prvenstveno zamišljen kao dio koji će, u neku ruku, biti pogled na internet i sve što se već nalazi online, na objavljene članke, spotove, zanimljivosti… Svjesni smo činjenice da postoji mnoštvo takvih ideja i stranica i da ovime ne postižemo ništa što već nije viđeno, ali se nadamo da ćemo vam ponuditi neke zanimljivosti koje ste možda propustili. Potruditi ćemo se biti originalni i tražiti i nuditi ono što je zanimljivo i interesantno, a može vam pomoći u nekom segmentu, bilo da se samo nasmijete, opustite ili da pogledate samo još jednom neki video broj… Kod ovog zadnjeg, možda i pogodimo, ponekad i vaš ukus. Kako god, nadamo se da nećete biti samo jednom posjetitelji koji će razočarano otići i nikada se više neće vratiti, nego da ćete se vraćati i pratiti nas na društvenim mrežama.

Koliko ćemo biti aktivni i produktivni, djelomično ovisi i o vama. Ako vidimo da ima posjetitelja, da se nešto dešava i događa, da imate interes za sadržaj koji objavljujemo, svakako ćemo imati više volje i želje da nastavimo u dopunjavanju sadržaja. Znamo da su ukusi različiti i da nećemo moći svima ugoditi, ali trudit ćemo se biti malo drugačiji od ostalih.

Ovim putem unaprijed zahvaljujem svima koji posjećuju i uređuju ove stranice, jer ipak, ovo je projekt koji je nastao na entuzijazmu i svi su ovdje na dobrovoljnoj iliti dragovoljnoj osnovi, tako da ako se i podkrade koja greškica ili greška, ne zamjerite, jer radimo, a tko radi taj i griješi…

pogledaj.NET

-1631-