wait for org

web blog wait for org… (w84.org)

Moja prva domena i prve web stranice smještene na pro serverima. Davne 2002. godine zaživio je moj prvi “blog”. I tada je to imalo nekog smisla, danas više ne. Pisalo se sašta, komentiralo i pokušavalo biti malo drugačiji od ostalih. Uvijek pokušavam biti drugačiji i ponekad uspjevam u tome.

Pokušati ću pronaći neke stare dijelove tog web sajta rađenog u klasičnom HTML kodu i kasnije prebačenog u PHP. Od prvih dana, pa sve do danas, a nadam se i dalje, biti će na linux pro serverima jer smatram da to ova domena zaslužuje.

Kao što je i bila prvobitna namjena, blog site, tako će i ostati. Odlučio sam ovdje pisati svoju verziju bloga, tko zna, možda i zaživi. Toliko se stvari dešava oko nas da je jednostavno vrlo teško ostati bez teme za pisanje. Ostaje onda tu samo onaj drugi dio koji se voljom zove, jer vrijeme se uvijek može pronaći, makar tako da se “ukrade” koji sat od sna.

Ovaj dio pišem kad me uhvati inspiracija i zato će biti dopunjavan kako kad. I sam naziv, čekaj na org…, govori o tomu da se ovdje sve odvija laganini, bez žurbe i stresa, više kao neka antistres terapija. I davne 2002, želio san napraviti antistres sajt samo sa glupostima i zanimljivostima, dok se nisam malo pogubio pa dodao i tutorialse, odnosno online tečajeve, koji su mi radili toliko stres (sama pomisao na učenje) da sam ih vrlo brzo, već 2003. prebacio na pogledaj.net, koji je danas okosnica cijelog ovog projekta. Valjda se neke stvari i situacije jednostavno moraju posložiti u životu. Već onda sam želio imati svoje web stranice, trudio se i učio i na kraju ih i napravio.

Žao mi je što to nisam održavao, ali, jbg nije bilo “vremena” (čitaj: volje!) a danas krećem udahnuti novi život već pomalo zamrlom projektu iz mladosti.

wait for org

-1238-