horoskop-natalna-karta

natalna karta

HOROSKOP – brzo i jednostavno izradite svoje online natalne karte

Što je to natalna karta?

Natalna karta je, recimo, vaš astrološki rodni list. On pokazuje astrolozima kako su planeti bili raspoređeni danom, satom i mjestom rođenja. Na njoj su ucrtani položaji planeta Sunčevog sustava, kuća (polja) horoskopa i položaj astroloških sazviježđa. Na natalnoj karti vidi se koji je vaš podznak i svi ostali elementi koji tako puno govore o vama. Ona je jedinstvena za svakog posebno. S natalnom kartom može se vidjeti u budućnost, ali i proučiti prošlost. Na neki način, to je osobni horoskop ili “otisak prsta”. Nevjerojatno je koliko su neki podaci točni, koliko nas toga prati. S druge strane to je i normalno, jer planeti utječu na zemlju i oni nas prate. Svaki planet ima svoj “karakter” i djeluje na nas, isto kao što mjesec djeluje na plimu i oseku.

Trebate biti svjesni činjenice da je astrološki utjecaj jako snažan, ali naša je volja puno snažnija. Nemojte misliti, ako vam piše u natalnoj karti da ćete uspjeti u životu da će sve doći samo od sebe. Možda i hoće, ali puno je vjerojatnije da će to nastati ako uhvatite priliku i iskoristite ju. Prilike su svugdje oko nas, samo ih treba vidjeti i zgrabiti. Samo!? E, to je problem, vidjeti i uhvatiti. Možda vam u ovoj natalnoj karti taj osobni horoskop pokaže put gdje gledati da bi pronašli svoju priliku.

Online natalna karta

Ova online natalna karta je donekle točna kao i predviđanja. Trebate imati na umu da je ona generirana po smještaju planeta. Generira se u trenutku upita u odnosu na vaš datum i mjesto rođenja. Ponekad će se dogoditi da vam neka predviđanja kazuju o pozitivnim i negativnim aspektima na istom polju. Tu bi trebalo proučiti koji planeti kako djeluju da bi se dobila točnija slika. Ako vas to zanima, u tom slučaju najbolje je kontaktirati astrologe koji se bave natalnom kartom i horoskopom. Profesionalno i više stručno do jedne online skripte iako je jako dobra s obzirom da je besplatna.

U Ovoj online Natalnoj karti ima nekoliko snovnih djelova. Današnji tranziti – aspekti na današnji dan. Predviđanje – aspekti u narednih 15 dana. Usporedba partnera i compare two persons (to je isto) – usporedite svoju i partnerovu natalnu kartu.
Ako idete prema dolje, onda vam se prikazuje natalna katra. Podznak je izračunat i upisan kao vaš horoskopski znak – podznak.

Natalna katra u originalnoj verziji nalazi se na www.horoskop.hr/natalna-karta/ te se ne nalazi na našim stranicama…

Važno je napomenuti da se podaci koji se dobiju na ovim stranicama ne smiju uzimati zdravo za gotovo. Oni ne služe za bilo kakve službene svrhe. Sve ovdje navedeno namjenjeno je zabavi i razonodi i kao takvo je i postavljeno. 


KLIKNITE OVDJE ukoliko se stranica ne učita ili želite promjeniti podatke

…više zabave na wait for org

-51881-

One Reply to “Natalna karta jednim klikom miša (horoskop)”

Comments are closed.