apartmani-ines apartmani hrvatska

Apartmani Ines – Vidalići, blizu je Zrće i Novalja, želite rezervirati bez provizije?


info:

Apartmani INES

Berislava Poropat
Vidalići 75, Vidalići, otok Pag
Tel. / fax: +385.51.453.792
GSM: +385.98.305.127
web: apartmani INES
e-mail: berislava.poropat

Naši su apartmani u privatnoj kući u naselju Vidalići, nedaleko Novalje i trajektnog pristaništa Prizna-Žigljen.  Apartmani su sa pogledom na more, terasom i okućnicom, te svaki gost ima osigurano parking mjesto ispred same kuće. Pogodnosti naselja su blizina Novalje i trajektnog  pristaništa (cca. 5 km), blizina plaže (cca. 300m) te mirna lokacija, idealno za odmor i opuštanje.

Apartmani 1 **; 2 osobe; 26 m2
1 spavaća soba, kupaona sa WCom, dnevni boravak sa kuhinjom i pomoćnim ležajem, velika terasa sa pogledom na more

Apartmani 2 **; 4 osobe; 34 m2
2 spavaće sobe, kupaona sa WCom, dnevni boravak sa kuhinjom, velika terasa sa pogledom na more

Apartmani 3 ***; 5 osoba; 60 m2
2 spavaće sobe, velika kupaona sa WCom, kuhinja i dnevni boravak odvojeni, 2 terase sa pogledom na more

Vidalići se nalaze na samom moru. Malene plažice su 200-500 metara ispod apartmana “INES”. Od turističkog centra otoka Paga, Novalje, apartmani su udaljeni svega 3-4 km. Od predivne plaže Caska niti 2 km. Između Novalje i Caske, nalazi se i najbolja plaža na otoku Pagu, plaža Zrće, sa svim pratećim sadržajima i borovom šumom. Nasuprot Vidalićima nalaze se prirodne plaže sa prirodnim finim pijeskom. Malo turističko mjesto, još uvijek nedirnuta priroda, čisto more, a ima i vez za male čamce i glisere. Povijesne znamenitosti nisu daleko kao ni PAŠKI TROKUT koji se nalazi na putu između trajektnog pristaništa i Vidalića.

Svojom atraktivnošću posebno se ističu plaže sa brojnim sportsko-rekreativnim sadržajima koji će obogatiti Vaš odmor. Za toplih ljetnih dana i Vi potražite osviježenje na jednoj od tih plaža. Priroda se ovdje odlikuje istinskom ljepotom čarobnih boja, razvedenih obala koje se stapaju u savršenom skladu modrog i zelenog i toplom zagrljaju mora i kamena. Prekrasne plaže plijene svojom prostranošću i čistim morem. Zbog svojih kvaliteta, one su posebno pogodne za djecu i njihovu bezbrižnu igru. Plaže se nalaze dvjestotinjak metara od kuće i apartmana.

Želimo Vam ugodan boravak u apartmanima INES!

Otok Pag jedan od najvećih Jadranskih otoka: sa, 285 km2, 270 km razvedene obale, otok je s najduljom obalnom linijom na Jadranu, prepunom zaljeva, uvalica, rtova i plaža. Najatraktivnija plaža na otoku je definitivno plaža Zrće sa najboljim klubovima koji imaju besplatan ulaz u noćnim satima (Aquarius, Kalypso, Papaya, Noa, Euphoria Groove Club, )
Posebnosti plaže su spasioci, prva pomoć, ugostiteljski i objekti za invalidne osobe, telefoni, tuševi, izvor pitke vode, djelove plaže za djecu, neplivače, ski lift Wakeboard Zrće

->više fotografija apartmana na web stranicama

-1742-

Odgovori