cactus-post-01

web stranice cactus-post-01

Web stranice, dizajn, fotografija… Što? Kako? Zašto?


Što se radilo proteklih godina?
Svašta i ništa…
Radilo se, al ne pod imenom Cactus. Cactus je, kako FB kaže “Izmišljeni lik”, lik koji je započeo ovaj projekt da pokuša objediniti nešto što je nekada napravljeno i sačuva ono što će tek biti napravljeno.
Ima dosta toga, aktivnog i neaktivnog, ali više toga se tijekom godina “izgubilo” odnosno promijenilo, tako da ću ovdje postaviti samo ono što je danas aktualno i više-manje atraktivno…
Pa da ne duljim, da krenem nekim redom, recimo random…

apartmani INES

Web stranice – Mini sajt za apartmane na otoku Pagu, u Vidalićima, nedaleko Novalje. Sajt je napravljen pred dosta vremena i doživio je nekoliko preinaka, tako da danas stoji verzija koja je rađena u “čistom” PHP kodu.

QUAHWA.net | QUAHWA.org

Web stranice – Sajt baziran na joomla CMS, sajt o kavi i ostalom vezanom uz vrhunsku kavu, aparate za urede… Naš asortiman kava sa vrhunskim sortama arabica plantažnih kava ( estate coffees – plantažne kave ETIOPIA estate coffee sidamo yrgalem, plantažne  kave PERU estate coffee alto palomar, organic fair tradeplantažne kave GUATEMALA & ETIOPIA estate coffee iridamo, plantažne kave BRASIL estate coffee lagoa do morro, plantažne kave EL SALVADOR & INDIA estate coffee san luis & raigode) možete naručiti i dobiti odmah dostavom ili osobnim preuzimanjem. Jedini u regiji imamo aromatične 100% arabica kave sa aromama lješnjaka, crvene naranče i amaretto okusa. Kod mjesečnih narudžbi moguće je dobiti i vrhunski aparat za kavu u uredu potpuno besplatno. Aparati su hand made in Italy Pinnochio i Lolita. Za ljubitelje dizajna tu je i vrhunski ručno radjen u cijelosti metalni aparat za kavu La Piccola koji se može namontirati u vašem vozilu, bilo to automobil, barka, brod, autobus, avion ili bilo koje drugo prijevozno sredstvo kao i mjesto gdje je dostupna struja.

ZTS.hr

Web stranice – sajt baziran na wordpress platformi – ZTS je poduzeće koje postoji na tržištu preko 20 godina i specijalizirano je za sve vrste čišćenja i održavanja poslovnih prostora.

DULKAN.hr

Web stranice – Sajt rađen u WordPressu i pomno optimiziran za gumenjake poznate litvanske tvrtke Dulkan.

CACTUSxy WP

-1000-

Odgovori